lauantai 14. syyskuuta 2013

Puudelia legginseissä, Puudelia mekossa- setti tytölle

Hipsis hei vaan!!

Perjantaina taas ommeltiin:) Tällä kertaa ompeluyhteisön tempauksen ansiosta sai hakea itselleen helsinkiläistä ompeluystävää ja uudet ystävykset muodostivat sitten ryhmän, joiden oli löydettävä heitä yhdistävä tekijä ja tämän tuli näkyä perjantain ompelun tuotoksissa  jollakin muotoa. Minä raukkaparka jäin ilman ystävää, mutta onneksi oli varasuunnitelma. Sain valita jo valmiista ryhmistä jonkun, jonka työt innoittavat minua ja josta saa inspiraatiota. Surffailin aikani ja oman inpiraationi ammensin Kookosjookos blogista.

Paketista paljastui tällä kertaa Viljamin Puodin vihreää puudeli trikoota. Kiitos ihanasta kankaasta! Trikoo löytyy täältä: Viljamin Puoti
Aluksi en oikein tiennyt mitä ajatella kankaasta, onko se ihanaa vai vähemmän ihanaa. Aivan ihanan pehmeää se on ja olisi ollu kiva tehdä omalle pojalle siitä jotain, mutta oma ajatus kallistui jatkuvasti tyttöjen vaatteen puolelle, joten mekko ja leggarithan siitä sitten syntyi.

Ehkäpä trikoota voisi ostaa itsellekin lisää, niiin ihanan pehmeää se on <3


Kuva otettu huonossa valossa illalla. Sovitusmallina toimi oma rakas kuopukseni, mutta kuvat jotenkin katosivat siirto vaiheessa jonnekin sekä koneelta että kamerasta. Uudestaan en pientä poikaa viitsinyt vaivata tyttövaatteilla, vaikka ilmeisen mieluinen setti olikin ja varmasti olisi päällään pitänyt koko päivän.

Puudelitrikoo: Viljamin Puoti
Vihreä trikoo ja resorit sekä napit omista kätköistä
Pitsit: Eurokangas, Jyväskylä
Kaavat: Mekko, OB 3/13 Speedy Girl, koossa 80. Legginsit, OB 4/13 Uncomplicated, koossa 86-92 (pienensin kaavaa hieman)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti